Blog

Výpověď z ložnice

10.03.2012 22:51

Láska - neláska.... mrňousům i jejich mamince jsem dnes dala z ložnice výpověď a přestěhovala jsem je do prostorného obýváku. Mají v obývaku mnohem větší ohrádku, vyhřívanou podlahu a budou se mít i tam skvěle. Nemohu říct, že by mimina zlobila, to rozhodně ne. Občas se v noci některé štěňátko sice zatoulalo a já ho musela v polospánku čapnout a dát ho tam, kde by asi chtělo být - samozřejmě u maminky ,což v překladu znamená  u  "cisterny". To mi nevadí, nakonec přesně z tohoto důvodu mimina i s maminou  mám u sebe i v noci. Sára je moc hodná máma a v noci mi do postele neleze ani v noci nechrápe!!!  To ji opravdu moc děkuji !!!

Že se šla Sára v noci několikrát nacpat a mlaskala u toho, jako by žvýkala mamuta,...tak na to jsem už asi zvyklá. Stejně tak jsem zvyklá, že když se jde napít vody, tak to připomíná  prasklé vodovodní potrubí a občas mám i mokré nohy v posteli,...tak to bych asi taky ustála. Bohužel neustojím v noci nemožné vedro a absenci větrání. Na miminka nemohu otevřít ani ventilačku, hned to začne kňourat a klepat se zimou. Ty mrňousové milují teplíčko a já jim musela celou noc nad ohrádkou svítit červeným, 150W světelem. Miluji buldoky, miluji štěňátka buldoků, ale miluji i klidný spánek a miluji mít celoročně v noci otevřené okno. Tak jsem si dovolila dát štěňátkům z mé vlastní ložnice výpověď, abych si mohla alespoň týden užít v noci krásného jarního vzduchu, protože už cca za 10 dní se do mé ložnice opět nasáčkují miminka od Roxany.

 

Aktuální foto štěňátek.

09.03.2012 13:11

Xaver

03.03.2012 19:50

Xaver, kterému doma říkají Otakar nám dneska poslal pozdrav. Vyrostl z něho krásný buldok a ani se nechce věřit, jak ten čas rychle letí.

Informace

03.03.2012 14:01

Všechna naše štěňátka jsou již zadaná a další případní zájemci si musí počkat na další vrh od naší fenky Roxany.

Štěňátka - 8 dní

28.02.2012 23:23

Všechna naše štěňátka se mají skvěle, jsou plně kojená a Sára je úžasná maminka. Přesto, že se jedná o její první vrh,tak se vše naučila bez problémů, všechna štěňátka pečlivě čistí a vzorně se o ně stará. V krmení je sice hodně vybíravá a nejraději by baštila jen syrovou svalovinu, ale tvaroh a mléčné výrobky, které ji musím tím pádem dávat lžící přímo do tlamičky sice spolkne, ale netváří se moc nadšeně. Ale jsem spokojená i tak. Mám tady i takové feny, že to nespolknou ani za nic a než naberu druhou lžíci, tak mi drahého smetánka pěkně "vyflusnou" na zem.

Sára beze sporu bude patřit k nejlepším fenám, co se odchovů a štěňátek bude týkat. Je neuvěřitelné, jak nejprve kouká do porodní bedny, ze které strany asi tak by bylo nejvhodnější vstoupit, aby neublížila miminkům. Štěňátkům se umí natočit tak, aby mimina měla co nejlepší přístup k "cisterně" a mohla bezproblémově "tankovat".

Je to moje šikovná holka a zvládá to všechno velice dobře a ušetřila mi spoustu práce. Štěňátka mají průměrný denní přírůstek cca 7-8 dkg, což je výborný. Dnes dvě štěňátka už prokoukla a už to bude všechno o moc veselejší. Z morčátek se pomalu budou stávat malinký buldoci :-)

Štěňátka

24.02.2012 20:06

Vkládám aktuální foto štěňátek. Jeden pejsek bohužel uhynul,ale o to větší radost mi dělají ostatní miminka. Báječně rostou, jsou spokojená a moc hodná.

Konečně máme štěňátka!!!!

19.02.2012 14:01

Dvě krásné holčičky a čtyři kluci.

Pozdrav z Plzně

15.02.2012 21:18

A dnes nám přišel další pozdrav z Plzně. Je to pejsek z vrhu "L" a fenečka z vrhu "V". Moc děkujeme a do fotogalerie jsem přidala i další fotky.

Xanto a Vanda z Agátové cesty

14.02.2012 18:03

Nádherné zimní fotečky nám poslala jejich majitelka, paní Ilona-Schweiz. Více fotek jsem vložila do fotogalerie.

Očekávání štěňátek

10.02.2012 21:47

Naše Sára má už krátce před porodem a z tohoto důvodu už nebude možné přijímat návštěvy na prohlídku našich pejsků a naší chovatelské stanice. Návštěvy přijímáme často a rádi a proto se tímto omlouvám a věřím že důvody pochopíte. Sára má týden a kousíček do porodu a musí mít už naprostý klid, protože štěňátka bude mít poprvé a vše je pro ni nové. Drží se skvěle, je v naprosté pohodě a je moc hodná, ostatně jako všichni naši buldoci. Všechny Vás tímto zdravím, zachovejte nám stejnou přízeň jako do této doby a přejte nám, aby vše dopadlo dobře. Ihned, jak to jen bude možné Vám naše dveře budou opět otevřené a doufám, že Vám budu moci ukázat nádherná štěňátka a šťastnou maminku. Všechny zájemce, kteří u nás mají záznam na štěňátko budu informovat do 48h po narození miminek. 

<< 24 | 25 | 26 | 27 | 28 >>