Novinky....

01.05.2012 22:29

Už mám opět volnou kapacitu na psaní, protože nám začal nový měsíc. Je šílené vedro a už aby se zase ochladilo. S dýcháním jsem na tom podobně jako buldoci. Sice nemám ani zúženou tracheu, ani prodloužené měkké patro, dokonce ani srdeční vadu nemám, ale mám astma a místo chrochtání pěkně kašlu a vedro prostě nemám ráda stejně tak, jako ho nemají rádi buldoci.

Ale dost k počasí.

Krytí Adélky jsem nakonec o dva dny posunula a poprvé byla krytá v sobotu 28.4. Uvidíme, zda holčina zabřezne, ale pokud nezabřezne, tak zoufalá určitě nebudu. Je to její poslední krytí, tak bych ji asi miminka i přála, ale taky vím, že Adélka nepatří zrovna k nejstarostlivějším maminkám. Prostě přesný opak Sáry.

Taky nás dnes byl navštívit Zorro a byla jsem nadšená, jak má majitelka pejska za tak krátkou dobu úžasně vychovaného a vycepovaného. Říká mu Guliver a Guliver poslechne na slovo a je to prostě úžasné a moc se mi to líbilo. To já bohužel neumím.

Dnes si byla prohlédnout našeho Alexe jeho nová rodina a Alex, který původně měl cestovat do nového domova letadlem, bude mít svůj nový domov prakticky u nás přes pole v jedné malé vesničce.

Máme volnou ještě jednu holčičku, které její původní zájemce dal jméno Angela, ale přezdívku ji dal Žabka. Z rodinných důvodů si bohužel Žabku nebudou moci odebrat, ale Žabka je nádherná  a moc šikovná holčička. Musím přiznat, že je natolik hezká, že jsem si i pohrávala s myšlenkou si ji nechat, ale je to hodně červená a tmavá holčička a já bych si tentokrát ráda nechala do chovu zase nějakou béžovou holčičku. Červenou mám Sáru a Roxanu a tak si raději počkám na štěňátko od Adélky nebo od Naďi.