Šťastný rok 2017....

10.01.2017 23:22

Přeji všem do nového roku hodně zdravíčka a štěstíčka. Zahájení roku máme poměrně mrazivé a zima není právě oblíbené roční období pro mé buldoky. Je to s podivem, ale moji buldoci mají raději parné léto, než mráz jaký máme v posledních dnech a i sněhová nadílka je necháva poměrně ve lhostejné náladě. Když je totiž zmráz a zima, tak jim uvnitř v domečku zapnu radiátory a oni se  tedy raději zdržují  "doma za pecí"...a já se jim tedy vůbec nedivím...jsou prostě jak já!!!!!  Taky tohle romantické sněhové a mrazivé počasí nemusím....navíc jsem v pátek nenastartovala auto :-(  

Kdepák...sníh a mráz má být na horách a tam ať si jezdí ten, kdo to má rád. Ale dost žehrání....mám i výborné zprávy !!! 

Nic nepotěší chovatele víc, než úspěch svého odchovance...a pokud ten úspěch přijde na začátku roku, tak je to skvělé, úžasné a senzační o to víc :-)

 Irwin z Agátové cesty v Brně získal 1.místo ...CAJC a navíc i BOB. Velká gratulace !!!! Emilka a Case jsou hrdý rodiče....no...popravdě jsem jim to řekla a je jim to myslím celkem putna,..... ale já mám radost i za ně vělikáááánskou :-)